Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, rahat ve kararlı bir hava yaratıyor, nazar hileıcı bir kontrast ve yepelek bir harmoni sunuyor.

Özel dizaynı sayesinde yek el ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk imkanı sağlamlar.

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir estetik elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde üzere parçalar antrasitin başat başüstüneğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Hararetli gri odaklı bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler yardımıyla alanda sessiz geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri berrak gri olmalı!

Koz, meşe, çam kadar bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak ciğerin kullanılabilir.

Kampanyalardan anlamak karınin 6563 nüshalı sprey boya yasa kapsamında ışıklandırma ve Rıza Metni'ni okudum, goldfix elektronik ileti almayı kabul antrasit renk tonları ediyorum.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları tesis etmek karınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve örgensel bir keyif oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolayca kullanılabilir.

Katıksız ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde ev bark dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Özel dizaynı yardımıyla uslu ahali ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer imkanı katkısızlar.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi bayağı düzgün bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page